top of page

Partners

Ondernemer Q&A 2020

900.jpeg

Richard Lopes Mendes

Clan de Banlieue is in 2016 naar aanleiding van een schoolopdracht door Richard (27) en twee vrienden opgericht. Het populaire merk is inmiddels in verschillende eigen winkels en o.a. de Bijenkorf te krijgen.

Lorenzo Dinatelle.jpeg

Lorenzo Dinatelle

Lorenzo's (21) bliksemsnelle carrière op social media levert hem meer op dan alleen volgers en influencer deals. Hij is de co-founder van twee social media marketing bureaus en founder van Vibehouse NL.

@alien.mag.jpeg

Aminanta Minte

Aminanta (27) is de co-founder Alien Mag. Een online magazine dat draait om girlpower en zelfacceptatie, om het vieren van het leven in al zijn verscheidenheid.

@alien.mag(2).jpeg

Imane El Oualkadi

Imane (26) is de co-founder van Alien Mag. Mede dankzei haar (social) media strategie wordt Alien Mag. tegenwoordig gemakkelijk gevonden door consumenten én in samenwerking geïnteresseerde partijen.

@gillz020 copy.jpg

Milan Snit

Milan (20) lanceert in 2019 het bedrijf Grillz020. Hij ontwerpt en verkoopt op maat gemaakte juwelen voor het gebit gemaakt van echte edelmetalen en -stenen. Milan is in 2022 uit het bedrijf gestapt.

@11positions.jpeg

Dyna Jade

Dyna (27) richtte in 2018 haar eigen bedrijf in feestdecoratie op. Inmiddels verzorgt zij niet alleen de complete aankleding van partijen maar ook de productie van decoratiematerialen.

Partners: Our Team
bottom of page